ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Συμπληρώνουμε 5 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο των Φιλολογικών μαθημάτων της Τρίπολης, παρέχοντας ποιοτικό μάθημα σε ένα νέο πλήρως ανακαινισμένο χώρο, με εύκολη οδική πρόσβαση για όλους, στη καρδιά της πόλης. Οι μαθητές και οι γονείς εμπιστεύθηκαν την πολυετή φροντιστηριακή πείρα μας, τη σύγχρονη μέθοδο διδασκαλίας, αποκλειστικά σε 3-4μελή τμήματα και τη συνέπεια της δουλειάς μας. Στη νέα σχολική χρονιά ενισχύουμε το εκπαιδευτικό μας έργο με νέες συνεργασίες από το χώρο των εκδόσεων και της διαφήμισης με μοναδικό στόχο την πρόοδο των μαθητών μας.
Διδάσκουμε
την Α’ & Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ σύμφωνα με το νέο σύστημα εισαγωγής στο πανεπιστήμιο
Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ θεωρητικής κατεύθυνσης
ΕΚΘΕΣΗ όλων των κατευθύνσεων Γ.Λ. & ΕΠΑ.Λ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ (όλες οι τάξεις)
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ
Α.ΚΑΡΔΑΡΑΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΒΑΣΕΩΝ 2008

Στη Θεωρητική Κατεύθυνση οι υποψήφιοι έχουν καλύτερες επιδόσεις συγκριτικά με πέρυσι. Πολύ καλύτερες στα Αρχαία Ελληνικά που ως μάθημα αυξημένης βαρύτητας θα δώσει ώθηση στις βάσεις εισαγωγής προς τα πάνω. Στην Ιστορία, τουλάχιστον οριακά, καταγράφονται χειρότερες επιδόσεις. Χειρότερες αναμένονται οι επιδόσεις στα Λατινικά και ανάλογες με τις περσινές στη Ν. Λογοτεχνία. Αδύνατος κρίκος στις φετινές εξετάσεις το μάθημα της Έκθεσης και η ειδικά η περίληψη που οδήγησε πολλόυς υποψηφίους σε χαμηλή βαθμολογία. Στη βελτίωση των επιδόσεων των υποψηφίων θα παίξει και το νέο σύστημα αναβαθμολόγησης, με το οποίο ευνοούνται, κυρίως, οι υποψήφιοι της Θεωρητικής, αφού στα περισσότερα από αυτά τα μαθήματα καταγράφονται υψηλά ποσοστά αναβαθμολόγησης.
Η εικόνα των επιδόσεων στη Θεωρητική Κατεύθυνση οδηγεί σε μικρή άνοδο των βάσεων εισαγωγής στα περισσότερα κεντρικά και περιζήτητα τμήματα του 1ου επιστημονικού πεδίου. Μεγαλύτερη άνοδο προβλέπεται στα περισσότερα χαμηλόβαθμα τμήματα, ενώ μικρές αυξομειώσεις στις βάσεις εισαγωγής των μεσαίων βαθμολογικά σχολών.

Translate