ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Συμπληρώνουμε 5 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο των Φιλολογικών μαθημάτων της Τρίπολης, παρέχοντας ποιοτικό μάθημα σε ένα νέο πλήρως ανακαινισμένο χώρο, με εύκολη οδική πρόσβαση για όλους, στη καρδιά της πόλης. Οι μαθητές και οι γονείς εμπιστεύθηκαν την πολυετή φροντιστηριακή πείρα μας, τη σύγχρονη μέθοδο διδασκαλίας, αποκλειστικά σε 3-4μελή τμήματα και τη συνέπεια της δουλειάς μας. Στη νέα σχολική χρονιά ενισχύουμε το εκπαιδευτικό μας έργο με νέες συνεργασίες από το χώρο των εκδόσεων και της διαφήμισης με μοναδικό στόχο την πρόοδο των μαθητών μας.
Διδάσκουμε
την Α’ & Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ σύμφωνα με το νέο σύστημα εισαγωγής στο πανεπιστήμιο
Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ θεωρητικής κατεύθυνσης
ΕΚΘΕΣΗ όλων των κατευθύνσεων Γ.Λ. & ΕΠΑ.Λ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ (όλες οι τάξεις)
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ
Α.ΚΑΡΔΑΡΑΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2008

ΒΑΣΕΙΣ 2008 - ΕΚΤΙΜΗΣΗ (2ο-3ο-4ο πεδίο)

Στο 2ο και στο 4ο Επιστημονικό Πεδίο είναι σίγουρο ότι τα Τμήματα Μηχανικών Η/Υ και Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ θα βρεθούν σε υψηλότερες βάσεις. Άνοδο έστω και οριακή του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ, του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Η/Υ της Θεσσαλονίκης και του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ίδιου Πανεπιστημίου. Αντίθετα, όλα τα στοιχεία φανερώνουν σαφή πτώση των βάσεων εισαγωγής στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πάτρας και της Θεσσαλίας, καθώς και στο Τμήμα Πληροφορικής Θεσσαλονίκης.Στις χαμηλές πτήσεις των βάσεων εισαγωγής και τα δύο Πεδία θα έχουν τμήματα ΤΕΙ που θα δεχθούν υποψήφιους με βαθμολογία κάτω από 10.000 μόρια (αλλά με βαθμό πρόσβασης 10).
Το 3ο Επιστημονικό Πεδίο η Ιατρική Αθηνών, θα διατηρήσει την βάση της. Το γεγονός ότι οι φετινοί αριστούχοι της Θετικής Κατεύθυνσης αναμένεται να είναι λιγότεροι από πέρσι, σίγουρα κάτω από 2.500, αυξάνει τις ελπίδες για μικρή υποχώρηση των Ιατρικών Τμημάτων στην Πάτρα, το Ηράκλειο, τα Ιωάννινα, τη Λάρισα και την Αλεξανδρούπολη. Αλλά και οι βάσεις των Ιατρικών Αθήνας και Θεσσαλονίκης μάλλον θα έχουν μικρή πτώση ή στη χειρότερη περίπτωση θα συγκρατηθούν στα περσινά επίπεδα. Στον πυθμένα των βάσεων εισαγωγής του Πεδίου στα μεν πανεπιστημιακά τμήματα αναμένεται να βρεθεί η Νοσηλευτική της Σπάρτης, στα δε τμήματα των ΤΕΙ η Νοσηλευτική που εδρεύει στο Διδυμότειχο.

Translate