ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Συμπληρώνουμε 5 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο των Φιλολογικών μαθημάτων της Τρίπολης, παρέχοντας ποιοτικό μάθημα σε ένα νέο πλήρως ανακαινισμένο χώρο, με εύκολη οδική πρόσβαση για όλους, στη καρδιά της πόλης. Οι μαθητές και οι γονείς εμπιστεύθηκαν την πολυετή φροντιστηριακή πείρα μας, τη σύγχρονη μέθοδο διδασκαλίας, αποκλειστικά σε 3-4μελή τμήματα και τη συνέπεια της δουλειάς μας. Στη νέα σχολική χρονιά ενισχύουμε το εκπαιδευτικό μας έργο με νέες συνεργασίες από το χώρο των εκδόσεων και της διαφήμισης με μοναδικό στόχο την πρόοδο των μαθητών μας.
Διδάσκουμε
την Α’ & Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ σύμφωνα με το νέο σύστημα εισαγωγής στο πανεπιστήμιο
Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ θεωρητικής κατεύθυνσης
ΕΚΘΕΣΗ όλων των κατευθύνσεων Γ.Λ. & ΕΠΑ.Λ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ (όλες οι τάξεις)
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ
Α.ΚΑΡΔΑΡΑΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2008

ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΡΑΠΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΡΑΠΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
(ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2Π/2008)
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ!
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ!
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ......


Λόγω της γενικότερης αναταραχής των τελευταίων ημερών, ιδιαίτερα στο χώρο της Παιδείας, και των αντικειμενικών δυσκολιών που έχουν ανακύψει, η Ολομέλεια του ΑΣΕΠ αποφάσισε την αναβολή της διεξαγωγής του γραπτού διαγωνισμού για την κατάρτιση πινάκων διοριστέων τριών χιλιάδων διακοσίων εξήντα (3260) θέσεων εκπαιδευτικών λειτουργών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 20 και 21 Δεκεμβρίου 2008.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του ανωτέρω διαγωνισμού θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση του ΑΣΕΠ, η οποία θα εκδοθεί στις αρχές Ιανουαρίου.

Translate