ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Συμπληρώνουμε 12 χρόνια λειτουργίας στην Τρίπολη και συνολικά 24 χρόνια στη δημόσια και ιδιωτική εκπαίδευση. Σε ένα πλήρως ανακαινισμένο χώρο, στη καρδιά της πόλης και με την ίδια αγάπη για το μαθητή, συνεχίζουμε να διδάσκουμε με στόχο να αντικρίζουμε καθημερινά χαμόγελα! ( 2023)

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

ΝΕΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ 2009


Ολες οι αλλαγές στο μηχανογραφικό δελτίο 2008-2009!
Νέα τμήματα και μετονομασίες τμημάτων είναι κάποιες από τις αλλαγές που ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας ότι περιέχονται στο φετινό μηχανογραφικό δελτίο. Συγκεκριμένα, το μηχανογραφικό που θα συμπληρώσουν οι υποψήφιοι που επιθυμούν να εισαχθούν στην ανώτατη εκπαίδευση τον Ιούλιο έχει τις εξής μεταβολές σε σύγκριση με το περσινό:
1. Νέα τμήματα:
Τμήμα Σλαβικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, το οποίο εντάσσεται στο πρώτο επιστημονικό πεδίο.
2. Μετονομασίες τμημάτων:
Το τμήμα Φυτικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών που ανήκει στο 2ο και 4ο επιστημονικό πεδίο μετονομάζεται σε τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής. Το τμήμα Ζωικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών που ανήκει στο 2ο και 4ο επιστημονικό πεδίου μετονομάζεται σε τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών. Το τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Λαμίας με έδρα την Αμφισσα που ανήκει στο 5ο επιστημονικό πεδίο αλλάζει γνωστικό αντικείμενο και μετονομάζεται σε τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης . Οι υποψήφιοι γι’ αυτό το τμήμα δεν θα εξετάζονται σε ειδικό μάθημα.
3. Ενταξη τμημάτων και σε δεύτερο επιστημονικό επίπεδο:
Το τμήμα Διαχείρισης Πληροφοριών του ΤΕΙ Καβάλας εκτός από το 5ο επιστημονικό πεδίο εντάσσεται και στο 4ο. Το τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τη Φλώρινα εκτός από το 4ο εντάσσεται και στο 5ο επιστημονικό πεδίο.

Translate